Common Watch Onderhoud en werking van basiskennis

- Aug 11, 2017-

 1. Zelfs als je horloge normaal is, zullen horloges fabrikanten ook voorstellen dat het mechanische horloge regelmatig naar onderhoud moet worden verzonden. Waarom is het?

  --- Zoals een auto, heeft het mechanische horloge regelmatige smeermiddelen nodig om het glad te houden. Met de verloop van de tijd zal het effect van smeerolie erger zijn en de wrijving tussen de bewegingsdelen zal toenemen, resulterend schuren en de verkeerde tijd weergeven.

 2. Hoe lang duurt het om een mechanisch horloge te behouden?

  --- Ongeveer drie tot vijf jaar.

 3. Wat gebeurt er als het horloge ter bewaring wordt verzonden?

  --- Het horloge wordt geopend, maak dan de riem en de behuizing schoon met echografie en gepolijst. Bewegingsdelen worden chemisch schoongemaakt en geïnspecteerd, en het versleten onderdeel wordt vervangen. Na de beweging wordt opnieuw gemonteerd, olie en snelheid. Ten slotte, als het horloge waterbestendig is, wordt de waterdichte functie getest.

 4. Is het kwarts horloge ook regelmatig onderhoud nodig?

  --- Nog niet, de beweging van het kwarts horloge is nauwelijks nodig om te worden gehandhaafd als een mechanische beweging, omdat ze veel minder bewegende delen zijn - alleen de versnellingen rijden de aanwijzer

 5. Kan u een mechanisch horloge dragen tijdens het uitoefenen?

  --- Over het algemeen zijn de meeste mechanische horloges uitgerust met een schokapparaat, die gebruikt wordt om de wielaswiel te beschermen. Bekijk het meest kwetsbare deel van de beweging, dus het is geen probleem om het te dragen tijdens het uitoefenen.