Hoe horloges kiezen volgens fabrikanten kijken

- Jul 18, 2017-

Nu meer en meer horloge fabrikanten, meer en meer dan in het verleden, mensen betalen meer en meer aandacht om de slijtage te kijken, alle fabrikanten zien ook de markt, een verscheidenheid aan verschillende merken van verschillende horloges komen ook meer. Een goed horloge moet door een complex productieproces gaan. Alleen de formele fabrikanten hebben zulke productieomstandigheden, hoewel sommige horloges er goed uitzien, maar in feite is de kwaliteit slecht. Omdat de uitstraling van het horloge makkelijk imiteert, maar de interne beweging een zeer hoge technische eisen heeft, kochten sommige vrienden een schijnbaar goed uiterlijk van het horloge, maar het gebruik van de tijd is erg kort.

Wanneer we het horloge kiezen, moeten we eerst bepalen wat voor soort horlogemakers beter is, dit is een voorwaarde voor de aankoop van horloges. We begrijpen nu hoe de horloge fabrikanten meer zijn, we kunnen het door het netwerk platform begrijpen. Nu heeft het netwerk enkele van de top tien merken van de industrie, we kunnen deze gegevens gebruiken om het horlogemerk te begrijpen, in combinatie met hun eigen situatie om verschillende horloges te kopen. Verschillende merken lanceren verschillende productsystemen, als je hoog inkomen, dan kun je high-end producten kiezen, als het economisch niveau in het algemeen, kies dan de middelste en onderste cijfers van het horloge.

Neem contact met ons op

Shenzhen Koda Horologe Co., Ltd.

Telefoon: 86-13798347697

Fax: 86-755-82590132

Contactpersoon: Leila Zhang

Email: kodahorologe@hotmail.com

Skype: kodahorologe

ADD: 804Room foto-elektrisch gebouw, Hangcheng Road, Xixiang, Gushu, Baoan district, Shenzhen, Guangdong provincie, China