Hoe horloges groothandel winst maken

- Jul 18, 2017-

Nu kijken naar het merk en de stijl zijn bijzonder groot, die ook iedereen in de horloge groothandel heeft een zekere mate van moeilijkheid, omdat we kiezen voor een breed scala, dus we moeten de selectie criteria aan te pakken, om iedereen te kiezen zoals Watch. Alle soorten horloges het prijsverschil is erg groot, dus we kiezen het verschil tussen het horloge is relatief groot. Een goed horloge moet een sterke steun hebben, dat wil zeggen, vertrouwen op een bekende regelmatige horloge fabrikanten, om een kwaliteit en ontwerp van een tweemaal uitstekend horloge te kiezen.

Bekijk de groothandel hangt af van ieders marktpositionering, dus de pre-market survey moet worden uitgevoerd. U moet eerst de lokale uitgavenmacht of uw winkel om de samenstelling van de menigte begrijpen, want alleen om de koopkracht van iedereen te begrijpen, weet welk soort horloge wordt verkocht. Het bovengenoemde zei dat het verschil tussen de verkoop van elk bedrijf relatief groot is, misschien zijn dit de belangrijkste factoren. Daarnaast moeten we ook een bepaalde modetrends begrijpen, we kunnen beter in de voorhoede van de mode staan, om meer klaar te maken om enkele van de late verkoop horloges te betreden.

Neem contact met ons op

Shenzhen Koda Horologe Co., Ltd.

Telefoon: 86-13798347697

Fax: 86-755-82590132

Contactpersoon: Leila Zhang

Email: kodahorologe@hotmail.com

Skype: kodahorologe

ADD: 804Room foto-elektrisch gebouw, Hangcheng Road, Xixiang, Gushu, Baoan district, Shenzhen, Guangdong provincie, China