Militaire Watch - China

- Nov 14, 2017-

Militaire Watch - China

De nieuwe China militaire eerste begon in de jaren 60, 1965 Shanghai militaire fabriek uit Zwitserland Rolex agenda ontwikkelde een kalender / aardbeving op basis van hun bestaande militaire technologie, een technologie van de lacunes in de militaire geschiedenis van China. Het hoge hoofd van het leger Peda heeft afgegeven (Xiao Ke en algemene Li Desheng worden toegewezen). Deze tabel niet te wijten was militaire productie, om te voldoen aan de behoeften van de samenleving, de Shanghai horloge fabriek samen wanneer het nieuw opgerichte Beijing militaire Rong bedrijf kleine partij heeft te worden gelegd op de markt verkopen, die dienen te worden beschouwd als de vroegste nieuwe China opstelde militaire, de geliefde Premier Zhou is niet een soldaat, het is niet aan de distributielijst. Maar Premier Zhou was erg voorstander van het nationale horloge. Hij laat ooit zei aan het personeel in de fabriek,"me sommige propaganda voor u doen."! De minister-president en hun eigen geld om te kopen een militaire, de minister-president is liefde het leger, tot zijn dood is er niet uit. De minister-president lichaam werd gecremeerd, crematie werknemers per ongeluk ontdekt de minister-president pols met het leger, dat is het overblijfsel van de minister-president pakte ze. Deze tabel wordt bewaard in het Museum van het leger van de revolutionaire van de Chinees, die heet "Premier"door verzamelaars"tabel.


In mei 1962, volgens de luchtmacht opdracht eisen eerste acrobatische team ontwikkeling pilot speciale vlucht tabel, ertoe het proces is de oorspronkelijke "Tianjin militaire fabriek", tot December 1963, probeert te installeren van de voltooide tabel 32. In januari 1964 werd de derde partij van proef productie uitgevoerd na wijziging van de tekening en de aanpassing van het proces. In oktober 1965, waren 100 producten klaar. Door oktober 1965 "304" China eerste generatie luchtvaart tabel detest afgegeven, soepel door de nauwkeurigheid van de detectie van de klok, timing, hoge temperatuur, dynamisch, antimagnetic, vocht-proof, snelheid van naald dial school, een handsetting kwaliteit, starten impact en andere belangrijke indicatoren. Daarom noemde dit horloge verzamelaars het "Tianjin 1963 vlucht tabel". De tabel is ontwikkeld door China's eerste succesvolle vlucht tabel, een leemte in de geschiedenis van China militaire technologie.


In 1978, XXX fabriek blijven aanvaarden van de centrale militaire Commissie in de productie van militaire militaire productie beweging gebaseerd op het model van het type 1120 (Shanghai kaart type 1120 militaire en civiele militaire is verdeeld in twee, een gedrukte woord "Militaire" militaire type 1120 op het wiel). XX kaart 1120 redelijke ontwerp, fijn slijpen beweging, met een hoge kwaliteit. Deze tabel deelgenomen zelfverdediging tegenaanval oorlog, maar ook aan het regiment niveau cadres toegewezen. Speciale operaties troepen kunnen worden toegewezen aan het peloton, zoals verkenning troepen, enz... Na de oorlog van zelfverdediging, twee (Laoshan berg, Yinshan) diende als soldaten te verdedigen de oorlogstijd awards prijzen. In 1985 stopgezet. rond


Het is minder dan 40 duizend blokken. Verzamelaars waren erg gewild vanwege het verlies van de oorlog.