Nieuwe houten horloge met lederen Band en Japan Miyota verkeer

- Nov 14, 2017-

nieuwe houten horloge met lederen band en japan miyota uurwerk

In feite houten horloges in het buitenland geweest in vuur en vlam voor 8 jaar, niet alleen kosteneffectief maar ook zeer modieus, ongeacht hoe het beeld erg mooi is, maar in het land is nog steeds een nieuwe zaak, een paar dagen geleden en een vriend chat , gewoon per ongeluk zei dit ding, vraag hen waarom Wewood zoals dit houten horloge in het buitenland zou zo populair?


Hij zei dat vanuit zijn persoonlijke oogpunt, de hoge prijs van Wewood horloges, mode stijl, zal en dit horloge is zeer licht, zomer slijtage meer comfortabel en ontspannen, houten producten zijn over het algemeen milieuvriendelijker, in aanvulling op als wat kouder gebieden, mensen zullen meer liefde gemaakt van hout met metalen polshorloge. Het horloge van hout of leer, kunnen mensen een warm gevoel geven.


Het materiaal van de producten zijn erg milieuvriendelijk, met behulp van hardhout recycling gemaakt, maar ook vele non-profit organisaties om te komen tot samenwerking, betrokkenheid bij elk verkopen een tabel op een boom en hun eigen bijdrage leveren aan het ecologische milieu, het is ook een van de redenen over Wewood in het buitenland zo heet.


TIM图片20171113172232.jpg