Retro-stijl herenhorloges verkopen

- Jul 18, 2017-

De aankoop van retro-stijl herenhorlogebruikers, leeftijdsverdeling in de 38-45 jaar, is in de gouden eeuw van het leven, ze zijn in het vluchtige water heeft een bepaalde levenservaring, waardoor ze te veel in het verleden missen en nostalgie zijn, Dus ze hebben de neiging om te kiezen voor retro stijl heren horloges. In de jongere leeftijd van de gebruiker is de retro stijl echter niet de meest populaire stijl, zij kiezen voor de stijl is modetrends, avant-garde stijl om hun streven naar sociale mode te benadrukken.

Verschillende leeftijdsgroepen, de keuze van mannen horloges zijn anders, Shenzhen horloge fabriek op de markt gebruikers voorkeuren een volledig onderzoek en analyse, introduceerde een verscheidenheid aan stijlen om de markt consument te ontmoeten, retro stijl heren horloges door middelbare leeftijd hot stick, maar Ze vergeten niet modemodellen te introduceren, voor jonge consumenten om de benodigde tafel te kopen. Gebrek aan begrip en onderzoek van de markt, zullen de marktgebruikers verliezen, daarom moeten andere fabrikanten zich volgen om samen een Chinese horloge te maken voor dit visitekaartje.

Neem contact met ons op

Shenzhen Koda Horologe Co., Ltd.

Telefoon: 86-13798347697

Fax: 86-755-82590132

Contactpersoon: Leila Zhang

Email: kodahorologe@hotmail.com

Skype: kodahorologe

ADD: 804Room foto-elektrisch gebouw, Hangcheng Road, Xixiang, Gushu, Baoan district, Shenzhen, Guangdong provincie, China