De relatie tussen mannen horloges en leeftijd

- Jul 18, 2017-

Mannen horloge is een symbool van de menselijke smaak, in deze mensen zijn meer nadruk op het tijdperk van levenssmaak, het horloge is veel mensen geworden en gezocht naar identiteitssymbool en nu zijn de winkelcentra in het horlogemerk zeer breed, Veel stijlen, mannen moeten kiezen wat van het horloge om hun identiteit en leeftijd te passen?

Jonge mensen verkiezen quartz horloge, quartz horloge niet alleen het uiterlijk van individuele mode tegelijkertijd met de vitaliteit van jongeren, en de prijs is relatief goedkoop, het is meer gediversifieerd ontwerp, de tijd is nauwkeuriger, licht gewicht, maar ook makkelijker Om te onderhouden, jongeren om horloges te kopen Is zeer gericht op de tafel van de waarde en kosteneffectief, dus tegelijkertijd met dit voordeel zijn quartz horloges in de herenhorloges nu veel mode-jongeren van alle leeftijden.

Middelbare leeftijd mensen zoals mechanische horloges, mechanische horloges zijn niet alleen praktisch en zijn een textuur en smaak van het horloge. Het is de praktische en decoratieve coëxistentie van het horloge. Het is niet alleen de productie van super en duurzaam en sommige horloges zijn niet bang Van water, niet bang voor de schok, Niet bang voor magnetische functie, het merk mechanische horloge heeft een herdenkingsbetekenis en collectie waarde, dus mannen van middelbare leeftijd zijn over het algemeen meer economische sterkte, de algemeen zal zijn kwaliteit, merk en collectie waarde overwegen , Ze verkiezen ook merknaam horloges, dus middelbare leeftijd mannen kiezen mannen horloges wanneer de mechanische horloge is hun eerste keuze.

Neem contact met ons op

Shenzhen Koda Horologe Co., Ltd.

Telefoon: 86-13798347697

Fax: 86-755-82590132

Contactpersoon: Leila Zhang

Email: kodahorologe@hotmail.com

Skype: kodahorologe

ADD: 804Room foto-elektrisch gebouw, Hangcheng Road, Xixiang, Gushu, Baoan district, Shenzhen, Guangdong provincie, China