Wat zijn de criteria voor het selecteren van het juiste dameshorloge?

- Jul 18, 2017-

Voor professionele vrouwen is de voorkeurstijl meer formele horloge, omdat het overeenkomt met de identiteit van professionele vrouwen, op de werkplek een meer waardig gevoel zal geven, als de keuze meer modieus casual horloge is, dan zal het op de werkplek een niet Genoeg formeel gevoel Omdat we in de werkplek ook een aantal formele Zhiye Zhuang dragen, en de kleur van het modieus modieus horloge geeft een lusteloos en geen zin, dus het is niet geschikt voor gebruik op de werkplek. Zichtbaar, de keuze van het horloge moet specifiek zijn voor het gebruik van mensen van de gelegenheid, in combinatie met hun eigen identiteit om een meer geschikt voor uw horloge te kiezen.

Dames horloges hebben een verscheidenheid aan cijfers, elke klasse kijken naar de houten doos is heel anders, high-end horloges, vooral de internationale bekende merk horloges en gewone huishoudelijke prijzen hebben een wereld van verschil, zo een horloge gewone consumenten om op te kopen kan zijn moeilijker. Dan kunnen we kiezen dat de prijs relatief gematigd is en dat de kwaliteit ook een goed huishoudelijk horloge is. Nu is de horloge fabrikant zeer rijk, dus we hebben geen zorgen te maken over het kopen van hun eigen horloge.

Neem contact met ons op

Shenzhen Koda Horologe Co., Ltd.

Telefoon: 86-13798347697

Fax: 86-755-82590132

Contactpersoon: Leila Zhang

Email: kodahorologe@hotmail.com

Skype: kodahorologe

ADD: 804Room foto-elektrisch gebouw, Hangcheng Road, Xixiang, Gushu, Baoan district, Shenzhen, Guangdong provincie, China