Wat zijn de functies van militaire horloges?

- Nov 14, 2017-

Wat zijn de functies van militaire horloges?


Op het gebied van een waterdicht en shockproof chronograaf functie kan niet worden genegeerd nauwkeurige, kochten de militaire kant meer dan vrienden, maar eigenlijk niet begrijpen het leger. Op het einde wat is het geheim militair? Militaire of militaire horloge, wordt toegewezen door het leger voor soldaten wear horloges. Meestal door militaire eenheden, de rangschikking indeling, zoals de luchtmacht van de zee kan gebruik maken van verschillende militaire bevelhebbers, en voorzien van het horloge, ook kan afwijken van de gewone soldaat.


Het leger is in het algemeen geproduceerde exquisiet, ruwe vorm, goede waterdichte vermogen en harde metalen omhulsel, kan ook benadrukt dat het leger van een land, maar het leger, de meeste van het leger niet worden officieel aangenomen.

Een functie: onderscheiden van richting


A. is gebaseerd op de zon op 6 in de ochtend, bij 12 in het zuiden op de middag, en op 18 in het westen:


1, de huidige tijd gedeeld door 2


2. de omvang van de resultaten verkregen door 1 wordt uitgelijnd met de zon


3, de richting van de schaal 3 verwijst naar het Oosten, de richting van de 6 verwijst naar het zuiden, de richting van de 9 verwijst naar het westen en de richting van de 12 verwijst naar het noorden


Bijvoorbeeld, 6 in de ochtend behalve 2 is gelijk aan 3, de 3 zon-resultaten en de bovenstaande methode Kortom, 12 punten in 2 gelijk is aan 6: 6 punten op de zon en de bovenstaande resultaten is hetzelfde, het 18 gaat op dezelfde manier , maar deze methode kan alleen zien over de richting, heeft ook een relatie en seizoen, niet 100% accuraat.


B. meestal, de zon is in het Oosten op 6 in de ochtend, de zon is in het zuiden om 12 uur en de zon is in het westen om 18 uur. In het wild, zolang er een horloge, en de zon tijdens de dag, kan het horloge worden gebracht in de palm van uw hand op de wijzerplaat horloge tijd nadat de helft op de wijzerplaat van de zon 12 verwijst naar het noorden.


Bijvoorbeeld: wanneer de tijd 14 punten is, u wilt zoeken is de richting van tijd 7 punten, half. Het moet wijzen naar de zon met de schaal 7 op de wijzerplaat en de 12 vinger op de wijzerplaat is het noorden. Om nauwkeurig, kunt u een mooie rechte naald of takken, rechtop in het aantal halve punt, langzaam de klok, de naald door het midden van de wijzerplaat. Op dit moment is de richting van de uitbreiding van het midden van de wijzerplaat en de 12 omvang het noorden.


In de avond als er geen zon is, kunt u de beer en de lepel met noorden kampt.


Twee functioneren: militaire unified bestrijding tijd


1. ga ervan uit dat het leger in 15 minuten handelen zal;


2. start het tellen van de tijd op het recht, dat wil zeggen de eenheid actie start.


Drie functioneren: waterdicht


Een horloge als het logo waterdichte functie heeft maar niet de exacte diepte, dit horloge specificeerde anti watermeter wordt genoemd, is de bedoeling om te verwijzen naar dit horloge alleen per ongeluk gemorste aanval waterdichtheid. Gelieve niet geniet dit soort horloge in water.


Een horloge is over het algemeen genoemd waterdiepte. Dit horloge heet een waterdichte horloge, en de waterdichte prestaties is recht evenredig met de diepte van de waterdiepte.


Er zijn vele manieren om uw horloge waterdicht te maken. Alle tabellen zijn bereikbaar via het water om naar te kijken het achterste deksel anti afdichting rubber pakking manier. Als de achterklep van het horloge is geschroefd, heeft betere waterweerstand. De kroon van veel tabellen is ook geschroefd, teneinde de coëfficiënt van waterdichtheid.