Waar kan ik online gebruikte horloges kopen?

- Dec 18, 2017-

Waar kan ik online gebruikte horloges kopen?

Er zijn veel plaatsen om online horloges te gebruiken. We kennen ze niet allemaal, en als het erop aankomt, zijn er twee belangrijke factoren. De verkoper en het horloge zelf. Omdat gebruikte horloges zijn gedragen, zijn er geen twee hetzelfde. Dat betekent dat het in veel gevallen aan de klant is om te beslissen of het gebruikte horloge goed voor hen is. Zorg er bij het online kopen voor dat het retourbeleid u een redelijke kans biedt om het horloge te inspecteren om ervoor te zorgen dat het cosmetisch en mechanisch voldoet aan uw normen.

Sommige horlogeverkopers zoals Tourneau hebben horloges gebruikt die zij certificeren. Dat lijkt te betekenen dat de horloges zijn gecontroleerd en een garantie van twee jaar hebben gekregen. Er zijn waarschijnlijk andere sites die soortgelijke beloften bieden. We houden ook van het veilinghuis Fellows, dat regelmatig interessante gebruikte horloges te koop heeft. Maar geen van beide zijn waarschijnlijk de meest gebruikelijke bronnen voor het kopen van tweedehands horloges.

Meestal kijken mensen op eBay, Alibaba en de verkoopgebieden van wachtforums voor gebruikte (tweedehands) horloges. Een goede manier om te beginnen, is om Google te gebruiken en te zoeken naar het horloge dat u zoekt, maar verwacht niet dat alle vermeldingen noodzakelijkerwijs "gebruikt" of "pre-owned" in hen zeggen.