Waarom zijn er geen vrouwen meer mechanische horloges?

- Dec 28, 2017-

Waarom zijn er geen vrouwen meer mechanische horloges?


Het klopt dat women's horloges hebben minder mechanische opties maar dit is aan het veranderen, vooral ook omdat veel van de grote luxe horlogemerken scherp te trekken van de vrouwelijke demografische kopen. Veel van de grote luxe horloge merken hebben mechanische beweging gebaseerde vrouwen horloges en meer in de toekomst zullen komen als ze succesvol zijn ze te verkopen.

Het is gebleken dat de interesse in het kopen van een mechanisch horloge met zowel mannen als vrouwen, is gebaseerd op een mate van blootstelling en onderwijs. Horloge merken strijd met dit educatieve aspect van hun marketingplannen. Ze zijn goed in het creëren van bewustzijn en naamsbekendheid, maar ze zijn vrij slecht in het opleiden van consumenten. Ze vertrouwen min of meer op media zoals aBlogtoWatch en andere titels voor die.

Het is bekend dat vrouwen maken kopen besluiten zeer verschillend van mannen. Vrouwen neigen naar "jacht" voor objecten die meer dan mannen, maar mannen worden verondersteld om te "onderzoek" meer dan vrouwen. Dus, terwijl merken kunnen vrouwen iets meer gemakkelijk te bereiken, wanneer het gaat om het oorspronkelijke product ontdekking, het educatieve element is nog makkelijker met mannelijke bevolkingssamenstelling. Natuurlijk, zijn dit geen universele waarheden, zoals iedereen anders, maar algemene statistische trends is. We proberen niet om te zeggen dat geen enkele vrouw geïnteresseerd in bewegingen bent of dat alle mannen onvermoeibare onderzoekers zijn.